AKTIVITETER

STUDIECIRKEL  KLIMATET OCH VÄLFÄRDEN   !

För att begränsa klimatskadorna och ge hopp om att det är möjligt krävs en stark folklig opinion som leder till kraftfulla politiska beslut och klimatanpassad teknik. Vi läser om och diskuterar detta tillsammans.

Klicka på nedanstående (Klimatet-Maria) för ytterligare information.

Klimatet – Maria

Klicka på länken nedan, föredrag på Ängeln Katrineholm.

Torsdag 31 maj 18.30

Klimathotet – Maria 31 maj 18

Sön 27 maj

Konst och natur på åsen.

Kl 09,30

Vi njuter av konsten och naturen på Jägernåsen.

Samling vid Röda ladan. Ta med matsäck.

Upplysningar
Bo Karlsson
Info. Tel: 0150-39197 Mob: 070-447 81 53

Datum ej bestämt ännu för föredraget.
Föredrag av gymnasieelever, examensarbete om ekologisk odling.

Studiefrämjandet

Upplysningar

Bo Karlsson

Info.  Tel:  0150-39197   Mob:  070-447 81 53

ALLA MEDLEMMAR

OBS! Se nedan. När du registrerat dej kommer du att i framtiden få tillgång till SNF Katrineholm (vår förening) styrelseprotokoll, remisser

Remissvar och övriga dokument som rör vår förening och bara vi har tillgång till.

REGISTRERA DEJ……………….

NATURKONTAKT

Registrera dig på Naturkontakt!

För att kunna använda Naturkontakt måste du vara medlem i Naturskyddsföreningen. Ange ditt medlemsnummer och ditt personnummer (10 siffror) i rutorna nedan. Du hittar ditt medlemsnummer på baksidan av tidningen Sveriges Natur. Du kan också få reda på ditt medlemsnummer genom att kontakta medlemsregistret, medlem@naturskyddsforeningen.se.

Du behöver bara medlemsnumret vid första besöket – för att registrera ditt användarkonto nedan. När du väl registrerat ditt konto loggar du in på förstasidan med det användarnamn du själv valt.

Om du har problem med din inloggning kan du felsöka genom att läsa om vanliga frågor och svar på den här sidan.