AKTIVITETER

Nu är vi igång med MILJÖVÄNLIGA VECKAN på BIBLIOTEKET i KATRINEHOLM

Har du några timmar över , kom och se och häng ihop med oss en stund vid utställningen.

Ingemar , Anna, Bernt och Sören.

MILJÖVÄNLIGA VECKAN V40 30/9-6/10

BIBLOTEKET ÄNGELN i LJUSGÅRDEN KATRINEHOLM

Utställningen är  bemannad av nedanstående personer de tider som anges.

Övriga tider är bemannade i möjligaste mån av Ingemar.

Måndag 30 September Kl. 10:00 – 17:00

: Anna klockan 16-18 med symaskin. Besökare kan ta med något i tyg som de får prova att laga

Fixa grejen – dela mera

Med årets kampanj ” Fixa grejen-dela mera” Vill vi påverka människor att konsumera mindre nytt. Att få fler att vårda och börja laga saker, möbler och kläder så de håller längre. Vi vill inspirera till att hyra, byta, låna och förlänga livet på saker. På kampanjsajten www.fixagrejen.nu finns många praktiska fixartips.

Hur använder vi vårt VATTEN, vart tar vårt ”AVFALL” vägen, var kan jag få hjälp att reparera min trasiga GREJ,

SE UTSTÄLLNINGEN OCH BERIKA DITT VETANDE

Fler datum
Tisdag 1 Oktober Kl. 10:00 – 18:00

Onsdag 2 Oktober Kl. 10:00 – 16:00      Bernt  0930- 11.00
Torsdag 3 Oktober Kl. 10:00 – 18:00

Fredag 4 Oktober Kl. 10:00 – 16:00
Lördag 5 Oktober Kl. 10:00 – 16:00          Bernt  09.30- 11 00

: Anna klockan 13-16 med symaskin. Besökare kan ta med något i tyg som de får prova att laga

Utställningen plockas ner måndag 7/10 under dagen med början 10.00

SKOLSKOGEN I FORSSJÖ HOTAS ATT KALHUGGAS !

Insatserna kom försent de 40 talet angripna träden avverkades  inte ner i tid så de han sprida sina barkborrar till ytterligare  140 träd , så genom att  inte agera i tid så har kommunen lyckats med sin ursprungliga plan att kalhugga området, vilket nu håller på att ske.

NY STUDIECIRKEL OM KLIMATET

”Var med i vår studiecirkel om klimatet. Vi läser Pär Holmgrens bok ”Det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt”.
Start tisdag 3 september kl 18.00 på Studiefrämjandets lokal, Köpmangatan 3.
Anmäl er till Maria Lindquist på
Kursledare är Lina Larsson och Lotta Wistrand.
Välkomna!”

Var med i vår klimatgrupp! Diskutera klimatfrågor med andra klimatintresserade – träffar en gång i månaden.
Göran Svenningson 0709943152 Lotta Wistrand 0731610556

Bo Karlsson

Info. Tel: 0150-39197 Mob: 070-447 81 53

Vi söker någon eller några i Katrineholm som önskar ta tag i Schyst och arrangera det i kretsens regi! Se nedan.

Hej

Mitt namn är Dena och jag jobbar på Naturskyddsföreningen rikskansli i Stockholm, jag driver Schysst som är en verksamhet i syfte att engagera mer och fler till föreningen.
Vi har fått en möjlighet att starta schysst på fler orter runtom i Sverige under år 2019. Denna gång finns ett önskemål om att jobba gentemot asylsökanden som är 18 år och uppåt ibland annat Katrineholm.

Vi ser goda möjligheter i Katrineholm och skulle vilja veta om det finns ett intresse hos er i kretsstyrelsen?
Jag kommer gärna och berättar mer för er i detalj.

Naturskyddsföreningens årsmöte 2019 Referat

Upplysningar

Bo Karlsson

Info.  Tel:  0150-39197   Mob:  070-447 81 53

ALLA MEDLEMMAR

OBS! Se nedan. När du registrerat dej kommer du att i framtiden få tillgång till SNF Katrineholm (vår förening) styrelseprotokoll, remisser

Remissvar och övriga dokument som rör vår förening och bara vi har tillgång till.

REGISTRERA DEJ……………….

NATURKONTAKT

Registrera dig på Naturkontakt!

För att kunna använda Naturkontakt måste du vara medlem i Naturskyddsföreningen. Ange ditt medlemsnummer och ditt personnummer (10 siffror) i rutorna nedan. Du hittar ditt medlemsnummer på baksidan av tidningen Sveriges Natur. Du kan också få reda på ditt medlemsnummer genom att kontakta medlemsregistret, medlem@naturskyddsforeningen.se.

Du behöver bara medlemsnumret vid första besöket – för att registrera ditt användarkonto nedan. När du väl registrerat ditt konto loggar du in på förstasidan med det användarnamn du själv valt.

Om du har problem med din inloggning kan du felsöka genom att läsa om vanliga frågor och svar på den här sidan.